Fiscale Advisering

Binnen ieder bedrijf worden dagelijks veel zakelijke beslissingen genomen met fiscale gevolgen. De belastingadviseurs van VWGNijhof zijn bekend met het voortdurend veranderende fiscale landschap. Of het nu gaat om herstructureringen, bedrijfsovernames of bedrijfsopvolging: wij voorzien u van praktische fiscale adviezen.

Als privé persoon heeft u uiteraard ook te maken met fiscale zaken. Of dit nu gaat om estate planning, financiële planning, huwelijkse voorwaarden of een schenking aan de kinderen. Wij kunnen u op alle relevante terreinen bijstaan.

Via geregeld contact blijven wij op de hoogte van uw doelen en wensen. Zo kunnen wij advies op maat bieden dat perfect aansluit op uw doelstellingen.

FISCALE AANGIFTEN
De verantwoordelijkheid om tijdig en op juiste wijze te voldoen aan alle fiscale verplichtingen wordt steeds groter. De overheid heeft ruimere mogelijkheden om onjuistheden te corrigeren of om sancties op te leggen. Door uw aangiften bij VWGNijhof onder te brengen, valt een grote last van uw schouders. U hoeft ons alleen nog de benodigde gegevens aan te leveren. Wij zullen u altijd informeren over de wettelijke regels die in uw situatie gelden.